Data publicării:

Calea Europeană: Ce spun Bodu, Boștinaru și Dumitrescu despre sfârșitul crizei

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Calea Europeana
Calea Europeana

Vineri seara,  la TVR 1, de la ora 18.50, la Calea Europeană,  Dan Carbunaru discuta despre sfarsitul crizei economice cu vice-presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, liberalul Iulian Dumitrescu, cu europarlamentarii Sebastian Bodu (PDL) si Victor Bostinaru(PSD).

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a precizat ca Romania nu este net contributor la bugetul Uniunii Europene si primeste mai multi bani decat da. La randul sau, Iulian Dumitrescu a precizat ca, in fiecare an, ca urmare a aderarii la UE, fiecare roman beneficiaza anual de cate 70 de euro. Vice-presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, Iulian Dumitrescu a anuntat o veste buna , conform careia bugetul Uniunii Europene pe perioada 2014-2020 este un buget de crestere economica , ceea ce inseamna multe beneficii pentru Romania, dezvoltare economica si crearea de locuri de munca care vor duce la un trai mai bun pentru romani.

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat ca din fondurile alocate pentru perioada 2014- 2020, sase miliarde de euro sunt destinate combaterii somajului, in special in randul tinerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel