Calcule moțiune de cenzură. Olguța Vasilescu, la Cristache: ”Nu am văzut așa ceva de 20 de ani!” Ce zice de Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu a făcut o serie de precizări după ce opoziția a depus marți, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, document semnat de 237 de senatori și deputați.

„Și-au bătut joc! Textul moțiunii este o bătaie de joc! (...) Au depus moțiunea astăzi, știind că se calculează cinci zile pentru dezbatere”, a spus Lia Olguța Vasilescu, marți seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9”.

Întrebată de Ionuț Cristache dacă trece sau nu moțiunea de cenzură, Lia Olguța Vasilescu a răspuns astfel: „Vedem la vot. Noi tratăm cu maximă responsabilitate orice moțiune. Până la urmă, e vorba de instituția Parlamentului pe care noi o respectăm, chiar dacă dumnealor și-au bătut joc de Parlament cu acest text de moțiune de cenzură. Eu nu am văzut așa ceva de 20 de ani cel puțin. Cel mai probabil, într-o săptămână, vom avea rezultatul”.

Ulterior, a mai spus: „Au anunțat deja cum va arăta guvernarea lor: cu tăieri de pensii, de salarii și așa mai departe”.

Întrebată dacă între PSD și Victor Ponta a dispărut orice sinonimie, a făcut următoarele precizări: „Absolut da. (...) Nu vom intra, sub nicio formă, la guvernare cu Pro România”.

VEZI ȘI: Text moțiune de cenzură. Ce contestă opoziția. Olguța Vasilescu, răspunsuri în rafală

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel