Cadoul perfect de Crăciun pentru fiecare zodie! Pentru mai multă inspiraţie, poţi verifica şi ascendentul
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Sărbătorile se apropie, iar toată lumea caută prin magazine și/sau platforme de cumpărături online pentru a găsi cadoul perfect.

Cadoul de Crăciun perfect pentru fiecare zodie

Pentru mai multă inspiraţie, poţi verifica şi ascendentul persoanelor pentru care faci cumpărături, dacă îl ştii. 

Berbec

Berbecii au o dragoste pentru lucrurile pline de acțiune și preferă întotdeauna să trăiască aventuri. Le-ar plăcea să aibă ceva interesant, care să se potrivească cu personalitatea lor de foc. Echipamentul sportiv poate fi o alegere bună pentru un cadou. Berbecii iubesc și cadourile strălucitoare și colorate, în special culoarea roşie.

Berbecii au o energie foarte tinerească care nu se estompează odată cu vârsta. Le place să fie mereu pe afară, să exploreze tot ce le oferă viața. Preferă experiențele în detrimentul lucrurilor materiale, așa că ar putea aprecia un cadou care îi menține activi. Încearcă o nouă bicicletă cu care să se plimbe prin oraș sau o colecție de cărți de reţete uşoare şi sănătoase pentru a-şi menţine fizicul activ.

Taur

Taurii iubesc luxul. S-ar putea să se arate ca o persoană practică, cu picioarele pe pământ, dar le plac cadourile care îi fac să se simtă extravaganţi. Nu dai greş cu genți luxoase, pantofi sau orice face un nativ Taur să se simtă fabulos.

Le plac articolele care miros bine și se simt plăcut la atingere. Un cardigan sau un fular moale și confortabil din caşmir sau un ulei de corp de calitate superioară, un parfum scump. De asemenea, au tendința de a avea pofte dulci, așa că nu poți greși niciodată cu un coș plin cu deserturi fine, din cele mai bune ingrediente.

Gemeni

Gemenii au tendința de a oferi indicii pentru ceea ce își doresc de sărbători. Sunt introvertiți, așa că sunt destul de timizi în a se exprima direct. Vor aprecia cu adevărat dacă le oferi un joc video, o colecţie de filme, documentare.

Gemenilor le place să-și țină mintea constant ocupată. Ei rămân la curent cu cele mai recente știri și își petrec cea mai mare parte a timpului citind, scriind sau vorbind cu prietenii. Încearcă un cadou care necesită o muncă mentală, precum un puzzle sau un set de cărți. Gemenii iubesc și cadourile tehnologice, așa că o imprimantă pentru smartphone i-ar ajuta să țină evidența tuturor activităților lor sociale recente.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel