Cadavrul unui bărbat a zăcut la morgă timp de 4 luni, deși familia îl căuta neîncetat. Cum a fost posibil
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Cadavrul unui vasluian a zăcut timp de patru luni la morga spitalului din Ploiești, cu toate că era dat dispărut și căutat neîncetat de rude. 

Trupul neînsuflețit al unui vasluian care lucra în Ploiești a rămas timp de patru luni la morgă, după ce un polițist de la IPJ Prahova a consemnat că bărbatul nu are familie, cu toate că rudele l-au dat dispărut. 

Familia a aflat de moartea bărbatului în pragul alegerilor, când primarul comunei de origine a consultat Evidența Populației.

Cum a fost posibil

Bărbatul în vârstă de 52 de ani lucra în construcții, în Ploiești. La finele lunii mai, și-a anunțat rudele că vine acasă, și-a luat un bilet de tren, dar i s-a făcut rău. Muncitorul a fost transportat la spital și a murit la scurt timp.

Polițistul chemat de medici a trecut în fișă că bărbatul nu are rude, cu toate că acesta avea buletinul în buzunar și a fost dat dispărut. 

Pe 23 septembrie, primarul a descoperit la Evidența Populației că bărbatul este, de fapt, mort. Apoi, rudele au mers la Ploiești și au aflat că trebuie să plătească câte 40 de lei pentru fiecare zi în care cadavrul a stat la morgă. 

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili pe ce bază a consemnat polițistul că defunctul nu avea rude, scrie ziarulincomod.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel