Cadavru acoperit cu crengi, descoperit la Buzău. Anchetatorii, primă concluzie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Polițiștii buzoieni, aflați în căutarea unei femei dispărute de aprope o lună, au găsit, miercuri, pe marginea unui câmp, cadavrul unei femei peste care au fost aruncate resturi de la culturile de porumb, viță de vie sau crengi. 

Potrivit anchetatorilor, femeia a fost ucisă, iar moartea a fost una violentă. Concluzia a fost trasă după ce medicii i-au găsit femeii o lovitură puternică la cap, informează Mediafax. 

Cazul a fost preluat la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Deocamdată nu se știe de ce a fost ucisă femeia și nici de către cine.

Se caută criminalul 

Cadavrul a fost găsit miercuri, femeia fiind dată dispărută de pe 20 iunie. Purtătorul de cuvânt al IJP Buzău, Amalia Călugăru, a declarat că descoperirea a fost făcută pe un câmp din apropierea localității Gălbinași.

"Cu ocazia activității de căutare desfășurate de politisții buzoieni pentru depistarea unei femei dată disparută în data de 20 iunie, pe raza localității Gălbinași, în extravilanul localității, a fost găsit cadavrul unei femei, în stare de descompunere. Activitățile sunt continuate în vederea stabilirii identității, cauzelor decesului și clarificării situației", a declarat Călugăru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel