România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 18 sep, 20:44
Cadavre încurcate la morgă. Preot decedat cu Covid-19, deshumat și reînhumat
Imagine cu rol ILUSTRATIV.
Încurcătură la Prosectura Spitalului Carei. Un preot care a pierdut lupta cu Covid-19 va fi deshumat și reînhumat, după ce a fost îngropat de o altă familie. 

Trupul neînsuflețit al preotului Ioan Panusciac, în vârstă de 53 de ani, confirmat și decedat la Spitalul Carei a fost îngropat, din greșeală, de o altă familie. Preotul va fi deshumat și reînhumat. 

Managerul Spitalului Carei, Elisabeta Racz, a explicat cum a fost posibilă această încurcătură. 

Joi, un bărbat a mers la Prosectura Spitalului Carei pentru a ridica cadavrul bunicii sale. După ce a recunoscut persoana, a spus că va trimite o firmă de pompe funebre pentru ridicarea cadavrului. Între timp însă, sistemul de refrigerare s-a stricat și un angajat a scos toate cadavrele. Angajatul ar fi încurcat etichetele în momentul reintroducerii corpurilor în frigider.

Astfel, firma de pompe funebre a ajuns să ridice trupul preotului, în loc de trupul bunicii bărbatului. Vineri, după ce familia preotului a mers pentru recunoaștere, avea să iasă totul la iveală.

Angajatul a fost suspendat și s-a deschis o anchetă administrativă. 

„Conducerea Spitalului a deschis o anchetă internă și s-a constituit o echipă de lucru în acest sens. Angajatul vinovat va fi sancționat, cel mai probabil. Este o situație regretabilă și ne prezentăm scuzele familiilor pentru tot ce s-a întâmplat”, aspus managerul Eisabeta Racz pentru PresaSM.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro