Urmărește emisiunea live
CAB a emis mandate de arestare pentru 15 poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
perchezitii vama siret
perchezitii vama siret

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au emis, marţi, mandate de arestare preventivă pentru 15 poliţişti de la Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa, la propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sub acuzaţiile de aderare la un grup infracţional organizat şi luare de mită. Decizia poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Procurorii DNA au emis, pe 21 februarie, ordonanţe de reţinere pentru 15 poliţişti de frontieră acuzaţi de fapte de corupţie în Vama Albiţa

Mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti au descins pe 21 februarie în vama Albiţa din judeţul Vaslui, iar 53 de poliţişti de frontieră au fost ridicaţi, inclusiv şeful sectorului Poliţiei de Frontieră din vama Albiţa, Daniel Corban.

De asemenea, mai multe echipaje formate din jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins şi în oraşul Huşi, acolo unde îşi au domiciliul cei mai mulţi dintre vameşii şi poliţiştii de frontieră din judeţul Vaslui.

Citeşte şi:

30 poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa reţinuţi. Se strângeau între 100 şi 1.000 de lei pe tură

Procurorii DNA au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile a 30 de poliţişti de frontieră de la Vama Albiţa, printre care şi şeful punctului de frontieră, Daniel Corbean, aceştia fiind acuzaţi de luare de mită şi sprijinire a unui grup infracţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel