CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ - LIVE TEXT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. Vineri seară, 2 iunie, are loc marea finală ROMÂNII AU TALENT 2017. Emoțiile sunt uriașe ținând cont că vom afla marele câștigător ROMÂNII AU TALENT 2017. Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity sunt concurenții care intră în bătălia pentru marele premiu. DC News vă va ține la curent cu cele mai importante momente din marea finală ROMÂNII AU TALENT 2017.

Locul 1 ->> LORELAI MOȘNEGUȚU

Locul 2 ->> OK! World Wide

Locul 3 ->> Fang Shuang.

Locul 4 ->> Eva Timuș.

Locul 5 ->> Florin Nae.

Locul 6 ->> Paula Rad.

Locul 7 ->> George Aghinea.

Locul 8 ->> Hera Zăuleț și Marius Moldovan.

Locul 9 ->> Beniamin Dumbravan.

Locul 10 ->> AEROS.

Locul 11 ->> Run to Infinity.

UPDATE 00:06: STOP VOT!

UPDATE 23:15: S-a dat START VOT!

UPDATE 23:06: A sosit momentul frumoasei Eva Timuș.

(w670)


UPDATE 22:52: OK! WORLD WIDE a ridicat lumea în picioare. Au cucerit scena cu mișcările lor de dans. Pur și simplu i-au hipnotizat pe toți.

(w670)

UPDATE 22:31: Emoțiile cresc și pentru Florin Nae.

(w670)

UPDATE 22:20: Fang Shuang a urcat pe scenă pentru a arăta ce poate.

(w670)

UPDATE 22:03: Paula Rad luptă pentru marele premiu având cea mai importantă armă - vocea.

"Se pare că te simți din ce în ce mai bine pe scenă. Ești din ce în ce mai în largul tău. Tu meriți să fii pe scenă. Bravo pentru evoluția ta!", a spus Mihaela Rădulescu.

"Ai fost de aur și de această dată!", a zis Andra.


UPDATE 21:55: Grupul Aeros evoluează acum pe scenă.

(w670)

"Este impresionant tot ceea ce faceți", a spus Andi Moisescu.

UPDATE 21:38: Aflăm câștigătorul premiului de originalitate. Eduard Antal a câștigat premiul de originalitate al sezonului 7 Românii au talent.

"Iti multumesc Doamne ca existi! Vreau sa multumesc din suflet tuturor romanilor care mi-au acordat increderea lor si au investit in talentul meu prin sms-urile trimise. Multumesc intregii echipe ProTv pentru profesionalism si afectiune. Le multumesc tuturor persoanelor care au facut posibila intalnirea cu acest instrument divin, orga clasica. Multumesc din suflet Institutului Franciscan din Roman, Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, profesorului meu Dan Racoveanu si tuturor profesorilor care imi indruma pasii pe calea muzicii. Multumesc familiei, rudelor, prietenilor, apropiatilor, va multumesc dumneavoastra tuturor! Prin acest gest primesc responsabilitatea de a duce cu profesionalism orga in inimile oamenilor si de a impartasi tuturor cu bucurie din bucuria talentului meu. Va asigur de toata seriozitatea mea si voi face tot posibilul sa nu va dezamagesc increderea acordata!, a transmis Eduard Antal.

UPDATE 21:32: A venit rândul Herei Zăuleț și Marius Moldovan.

(w670)

UPDATE 21:20: Lorelai Moșneguțu a urcat pe scena Românii au talent. Nu are mâini, dar are aripi de înger. A părut o mică prințesă. Frumoasă și talentată, Lorelai Moșneguțu a reușit să ne emoționeze și în marea finală. Publicul a răsplătit-o cu ropote de aplauze.

(w670)

Mihaela Rădulescu s-a ridicat în picioare și a spus: "După ce apare Lorelai, nu ai cum să nu cauți puțin în tine. Ne faci pe toți să ne gândim la cine suntem și la ce putem. Ești cea mai frumoasă, dură, sensibilă lecție de viață".

"De fiecare dată ne lași mască. Astăzi ai făcut ceva mai mult decât ți-ai promis. Ai cântat din toate puterile tale. Ai o dragoste nemărginită față de viață. Vei fi de neuitat pentru mine", a spus Andra.


UPDATE 21:03: L-am ascultat pe George Aghinea. Deși are o problemă ce i-a afectat auzul și care necesită tratament permanent încă de la vârsta de patru ani, George Aghinea a avut curajul să vină la PRO TV și bine a făcut. Vocea sa este minunată, lucru apreciat de toți jurații.

(w670)

"Extraordinar! În ziua de astăzi, lumea este și bună. Sper să vezi în această seară. De fapt, oamenii au fost buni, ai văzut, de-asta ești aici", a spus Florin Călinescu.


UPDATE 20:53: A venit momentul să aflăm ce au pregătit cei de la Run to Infinity.

(w670)

"Este unul dintre cele mai fascinante momente. Meritați să mergeți pe toată planeta. Sunteți absolut fantastici. Sunteți dovadă că talentul, dacă nu este dublat de o muncă extraordinară, nu există", a zis Mihaela Rădulescu.


UPDATE 20:30: Românii au talent a început! Primul care a intrat în scenă este Beniamin Dumbravan. A debordat de energie și a avut un moment inedit de beatbox.

(w670)

"Zici că ești modul de utilizare la un medicament de dileală care nu s-a inventat încă", a spus Florin Călinescu.

------


CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. Vinerea aceasta, de la 20:30, toată România susține talentul autentic și trăiește această zi importantă alături de eroii sezonului #7epic Românii au talent în marea finală.

CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity sunt cei 11 finaliști care vor da totul pe scenă pentru a impresiona românii și a intra în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro.

CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. De asemenea, cinci concurenți fabuloși luptă pentru premiul de originalitate. La finalul ultimei semifinale LIVE Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș au dat START VOT pentru premiul de originalitate, iar românii își pot vota preferatul până în marea finală de vinerea aceasta. Concurenții intrați în cursa pentru câștigarea premiului de originalitate sunt: Alexandru Oltean - 07, Don Elvis - 15, Ștefan Orheanu – 21, Aeros – 39 și Eduard Antal – 48.

CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. DCNews a realizat un sondaj printre cititorii DCNews.

CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. Ei au decis, prin vot, câștigătorul. Potrivit voturilor cititorilor DCNews, Lorelai Moșneguțu (22,66%) ar urma să câștige. După ea, sunt cotați cu șanse reale Fang Shuang (13,35%), Florin Nae (11,88%) și OK WORKD WIDE (11,62%).

CÂȘTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Marea FINALĂ. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO. Vom transmite cele mai importante informații din marea finală ROMÂNII AU TALENT 2017. Împreună vom afla marele câștigător.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel