Data actualizării:
Data publicării:

Ca două picături de apă! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a tatălui, Brad Pitt

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: captură video
Foto: captură video
Pe măsură ce adolescenta Shiloh Jolie-Pitt se maturizează, începe să semene tot mai mult cu tatăl ei. Fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt arată ca "la indigo" cu cei doi.

Fiica lui Angelina Jolie și a lui Brad Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, a surprins pe toată lumea cu noul său look. La 17 ani, tânăra a decis să își schimbe complet înfățișarea. Şi-a tuns părul scurt, adoptând un look periuță, și și-a vopsit părul într-un roz îndrăzneț, potrivit Hola. Acum, asemănarea cu tatăl său, Brad Pitt, este izbitoare! Şi asta pentru că noua tunsoare îi scoate în evidenţă toate trăsăturile feţei.

Trecutul recent al lui Shiloh a fost marcat de speculații și discuții în jurul unei posibile schimbări de sex. Se pare că ea însăși a exprimat dorința de a explora această posibilitate, considerând că ar putea fi mai împăcată cu sine din perspectiva genului opus. 

Noul look de rockeriţă o avantajează perfect. A fost văzută recent luând masa în oraş cu o prietenă. Shiloh era îmbrăcată într-un tricoul baggy negru, ceea ce contrasta atât de bine cu rozul din păr. Se pare că tânăra a moştenit simţul estetic de la mama sa, Angelina, cunoscută pentru multe outfituri inspirate şi combinaţii reuşite care o făceau să se remarce atât pe covorul roşu cât şi pe stradă.

Pitt îi mai are şi pe Maddox, 22 de ani, Pax, 19, Zahara, 18, și gemenii Knox și Vivienne, 15, cu fosta sa soție, Angelina Jolie. Brad Pitt și Angelia Jolie s-au separat în 2016, dar s-au despărțit oficial în 2019. Timp de mai mulți ani, ei au dus o luptă juridică pentru proprietatea franceză Château Miraval.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt s-a născut pe 27 mai 2006 și este una dintre cei șase copii ai celebrului cuplu de actori. Shiloh a atras atenția presei datorită modului său unic de a se îmbrăca și a deciziei de a se tunde scurt, adoptând un stil mai masculin. Ea a devenit cunoscută pentru alegerea sa personală în ceea ce privește vestimentația și aspectul fizic, susținând că se simte mai confortabil astfel.

Dincolo de atenția mediată asupra vieții sale private și a modului în care își manifestă personalitatea, Shiloh Jolie-Pitt este, de asemenea, implicată în diverse activități și interese. Este una dintre cele mai tinere persoane care a primit premiul "Kids' Choice Award" pentru "Favorite Villain" (personaj negativ preferat) pentru rolul său în filmul "Maleficent: Mistress of Evil" (2019), în care a jucat alături de mama sa, Angelina Jolie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel