BUZĂU: Dispărut înainte de Crăciun, găsit spânzurat în fantână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un bărbat din Pogoanele (Buzău) - care a dispărut înainte de Crăciun, a fost găsit spânzurat într-o fântână.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 43 de ani a fost găsit de fratele acestuia. Buzoianul a fost găsit spânzurat cu o funie, la o adâncime de doi metri, deasupra apei din fântână. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă omul s-a sinucis ori a fost omorât.

În ziua de 22 decembrie, bărbatul a spus că merge să discute cu soția lui, cu care era în proces de divorț, iar de atunci s-a mai știut nimic de el. Fratele bărbatului a fost cel care a anunțat Poliția de dispariția lui, după ce a aflat că acesta nu ar fi mai ajuns la nevastă.

Pe 22 decembrie, în ziua în care a fost văzut ultima dată, victima discutase la telefon cu soția lui, cu speranța la o înțelegere. În jurul orei 14,00, s-a îmbrăcat, și-a luat ­bule­tinul și permisul de conducere, spunându-le părinților că merge să vorbească cu soacra și nevasta. Un lucru le-a dat de gândit apropiaților. "Să vedeți voi ce Crăciun o să aveți!", i-a spun bărbatul mamei sale. Și așa a fost. De atunci parcă l-a înghițit pământul.

VEZI ȘI: Boșcodeală, gest fără precedent după ce a fost condamnat la închisoare

Dispariția lui Dumitru Barac a fost anunțată de fratele lui pe 26 decembrie, după ce ai lui au aflat că bărbatul nu petrecuse Crăciunul cu nevasta. Rudele, ajutate de vecini, l-au căutat pe câmp și în casele părăsite din zonă, gândindu-se că poate omul și-a luat lumea-n cap de necaz.

În urma sesizării dispariției, bărbatul a fost căutat și de lucrătorii de la Postul de Poliție din localitate, dar și de polițiștii de la Urmăriri din cadrul Inspectoratului Jude­țean de Poliție Buzău, iar ulterior a fost dat în urmărire la nivel național, arată Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel