BUZĂU, BANI FALȘI. BANCNOTE FALSE de 100 lei pe piața buzoiană
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Stupoare printre comercianții din Buzău!

VEZI ȘI: Stela Popescu, DOVADĂ DE SINCERITATE: Pe Udrea am văzut-o. Mi-am dat seama că...

Zeci de comercianți din Buzău s-au plâns, în ultima lună, că în casele lor de marcat s-au strecurat bancnote false de 100 de lei. Pentru că nu au avut posibilitatea să depisteze de unde proveneau banii, s-au adresat Inspectoratului de Poliție Județean, care a demarat deja primele anchete în acest caz.

Deocamdată, oamenii legii afirmă că nu există indicii care să să arate că bancnotele de 100 de lei ar fi fost făcute pe raza județului nostru. Totuși, aceștia continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările în care bancnotele respective au ajuns în circuitul monetar.

"În ultima lună au fost înregistrate aproximativ 20 de sesizări privind plasarea de bancnote contrafăcute la diferiţi agenţi economici din judeţ. Structurile specializate ale Poliţiei efectuează cercetări în vederea clarificării împrejurărilor în care bancnotele respective au ajuns în circuitul monetar, la această oră neexistând indicii că bancnotele ar fi fost făcute pe raza judeţului", a declarat Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău, scrie ZiuadeBuzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel