Bulai și Voiculescu, SCANDAL cu TVR. Mihăescu și Pietreanu i-au luat la mișto: S-au aprins luminile pe el/ Bulai Doamne!
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Captură Foto RTV
Captură Foto RTV
Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu s-au amuzat pe seama lui Iulian Bulai, după atacurile pe care le-a lansat acesta la adresa TVR și a Revelionului 2021. 

Invitați la România TV, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut haz de necaz de toată această situație pe care a lansat-o Iulian Bulai și pe care o susține și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Programul nostru de Revelion a fost doar un pretext. Parcă-i și vedeam pe USR-iști, ca un comando, îmbrăcați în negru, tiptil, tiptil, noaptea, să pună mâna pe TVR, numai că Iulian Bulai s-a împiedicat în niște zdrăngănele, s-au aprins luminile pe el și au fost nevoiți să se retragă. De asta nu ne-au dat (n.r. cei de la CNA) nicio sancțiune, pentru că este un pamflet și conform legii pamfletului nu ai cum să sancționezi pe cineva care ironizează, care pune ceva pe seama unor personaje și nu e opinia lui personală", a spus Radu Pietreanu.

Mugur Mihăescu, întrebare cheie pentru Victor Ciutacu: Bulai doamne!

"Mă gândesc și eu acum, centrele astea de vaccinare de cine aparțin?", a intervenit Mugur Mihăescu. 

Victor Ciutacu i-a explicat lui Mugur Mihăescu că totul este coordonat de Valeriu Gheorghiță și se ocupă edilii din fiecare județ.

Mugur Mihăescu: Aaa, păi și Ministerul Sănătății nu se ocupă deloc?

Victor Ciutacu: Ministerul Sănătății se ocupă să vă reclame pe voi.

"Eu la asta mă gândeam... prima ta declarație ca ministru e că nu-ți place mimica unuia și mi se pare așa, declarația lui Bulai, știi: Bulai Doamne! Țara arde, baba se piaptănă! Eu vreau să mă vaccinez, unde mă duc? Mie mi-a zis că sunt conspiraționist, unde mă duc? Chestia aia cu obligarea angajatului, pe care am auzit-o, e legală?

Nu ai cum sa deschizi nici cârciumile, că tot HoReCa e de vină și pentru că nu merge vaccinarea. Eu nu o să cer nimănui să se vaccineze, fiecare face cum vrea. Eu încerc să-i conving că poate așa scăpăm mai repede, dar atât. Oricum noi lătram ca să ne bage și pe noi în seamă Europa, deși nici nu ne cere Europa sa lătrăm atât, dar să ne vadă și pe noi", a completat Mugur Mihăescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel