Data actualizării:
Data publicării:

Buget 2021. Chirieac: Eu am înţeles demersul lui Orban. Unde este Cîțu?

Autor: Ema Apostu | Categorie: Economie
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat modul în care Guvernul gestionează problema bugetului de stat.

"România, în acest moment, nu are prim-ministru şi nu are nici guvern real. Atunci, eu am înţeles demersul lui Ludovic Orban, care a ieşit să anunţe el aceste lucruri (n.r. tăierile de la buget). Eu pot să înţeleg lucrul ăsta în mod real. Unde este Cîțu? Despre ce vorbim? Hai să fim serioși, din toate punctele vedere, cu studiile corecte făcute la "Bioterra din America".

Vi s-a părut că acest Guvern are o filozofie? Şi vorbesc foarte serios. Vi s-a părut că majorarea asta a pensiilor se poate face în condiţii de creştere economică, în mod real? Care sunt motoarele creşterii economice în România propuse de actualul Guvern? Îmi spuneţi că este normal să nu ai buget până pe 15 februarie? Doamnelor şi domnilor, anul trecut era ministru de Finanţe tot domnul Cîțu.

Cum adică nu ţi-ai făcut un proiect de buget anul trecut? Ca să îl prezinţi şi să îl faci cum l-ai făcut în 2020, nu? Prin angajarea răspunderii, fără să îl mai discuţi în Parlament. Au venit cu bugetul, ăsta e, şi l-a votat şi PSD, că asta e viaţa. A zis că e bun, dar în bugetul ăla era trecută majorarea de pensii cu 40%. Care sunt directivele acestui Guvern? Le-aţi auzit, le ştiţi? Eu nu le ştiu. Câţi bani în infrastructură, în medicină?", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel