Chirieac: Armand - Nicușor Dan, echipa GREEN-TEAM. Bucureștiul, mai rău ca-n comunism
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Colaj Facebook / Arhivă Foto
Colaj Facebook / Arhivă Foto
Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac au analizat extrem de dur "administraţia Nicuşor Dan" în emisiunea "Miercurea Neagră". 

"Sunt green-team doamna Clotilde şi dl Nicuşor Dan. Sectorul 1 nu are deloc decoraţiuni, Bucureştiul arată mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu. E o reuşită asta. Credeţi că asta şi-au dorit bucureştenii anul trecut când au votat?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

"Nu ştiu dacă asta şi-au dorit, dar cred că ar fi trebuit să se aştepte la lucrurile astea din partea lui Nicuşor Dan. Şi cei din Sectorul 1 din partea lui Clotilde Armand. Noi am tot spus, oamenii ăştia nu au apărut cu două luni înainte de alegeri şi au spus că gata, noi suntem, candidăm. Nicuşor Dan din 2012 este în Bucureşti, în zona politico-ONG-istă, îl ştie lumea, ştie cu ce se ocupă. D-na Clotilde Armand, fiind foarte băgăreaţă, din 2016 a tot evoluat politic. Oamenii au ştiut ce au ales. Dacă au ales aşa şi nu se aşteptau la lucrurile astea de acum, nu se aşteptau să ajungă în situaţia de acum, înseamnă că au fost neatenţi la vot", a precizat Mugur Ciuvică. 

Nicuşor Dan a propus creşterea preţului gigacaloriei 

"Propunerea pe care am făcut-o consilierilor generali a fost ca, începând de la 1 decembrie 2021, preţul pe care bucureştenii să îl plătească pentru gigacalorie să fie 280 de lei, TVA inclus. Această propunere a rezultat dintr-o discuţie cu consilierii din majoritate, a fost îmbrăţişată de PNL şi PMP, nu şi de către USR, iar PSD s-a pronunţat public împotriva măririi tarifelor. Până la o nouă hotărâre de Consiliu General, care să stabilească tarifele pentru populaţie, bucureştenii vor plăti cât plătesc din 2011, adică 164 de lei pe gigacalorie", a spus edilul general după o şedinţă CGMB de la finalul lunii noiembrie. 

Cu toate astea, preţul a rămas 164 de lei pe gigacalorie, pentru că nu s-a format o majoritate în consiliu. 

Nicuşor Dan a explicat că propunerea de 280 de lei pe gigacalorie se bazează pe trei aspecte. În primul rând s-a ţinut cont de creşterea de preţ pe care o suportă de la 1 noiembrie şi cetăţenii care au centrale individuale. Edilul general a admis că există o diferenţă în ce priveşte calitatea serviciilor oferite prin cele două sisteme.

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel