Bucureşti, locuinţe sociale. Administraţia închiriază de pe piaţa liberă
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 26 iul 2018, 12:10
WhatsApp
Bucuresti, blocuri locuinte
Bucuresti, blocuri locuinte
Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că vrea să închirieze de pe piaţa liberă aproape 300 de locuinţe pentru soluţionarea cazurilor sociale. 

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă că vrea să închirieze de pe piaţa liberă aproape 300 de locuinţe de una, două şi trei camere pentru soluţionarea cazurilor sociale, în contextul în care numărul celor aflate în administrarea Municipalităţii destinate acestor situaţii este insuficient. 

"Primăria Municipiului Bucureşti închiriază de pe piaţa liberă locuinţe pentru soluţionarea cazurilor sociale. Primăria Capitalei a publicat astăzi, pe site-ul www.pmb.ro, la secţiunea Anunţuri, anunţul pentru închirierea a 291 de unităţi locative de 1, 2 şi 3 camere în zonele B, C şi D ale municipiului Bucureşti. Primăria Municipiului Bucureşti închiriază apartamentele de la proprietari, în vederea subînchirierii acestora persoanelor evacuate sau în curs de evacuare, dar şi pentru cazurile sociale deosebite", relevă un comunicat al PMB. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că, în viitorul apropiat, urmează ca acest program să fie eficientizat prin construirea de locuinţe atât pentru persoanele evacuate, cât şi pentru tineri. 

"Având în vedere că la Primăria Capitalei, de mai mulţi ani, există numeroase solicitări de locuinţe sociale, cazuri care nu s-au putut rezolva din cauza lipsei unui fond locativ suficient, am luat decizia să demarăm de urgenţă procedurile de închiriere a aproape 300 de locuinţe, destinate cazurilor sociale deosebite, urmând ca, în viitorul apropiat, să eficientizăm acest program prin construirea de locuinţe atât pentru persoanele evacuate, cât şi pentru tineri", a declarat Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?