Bucureșteni, TORTURAȚI de polițiști. Victimă: M-au pus la pământ, m-au amenințat și mi-au zis: "Stai să vezi ce îți face Poliția Română"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Mihai Ionuț, unul dintre bucureștenii care au fost bătuți de cei nouă polițiști, a povestit ce s-a întâmplat atunci, în luna septembrie.

"L-am văzut că agresa un om și m-am băgat pentru dânsul, să nu cumva să-i facă ceva, după care le-am reproșat că nu poartă măști de protecție și au devenit agresivi. M-au înjurat, m-au pus la pământ, mi-au pus cătușele, m-au băgat în mașină, mi-au dat trei jeturi de spray paralizant în ochi, după care m-au amenințat și mi-au zis: "Stai să vezi ce îți face Poliția Română".", a povestit Mihai Ionuț, unul dintre cei doi tineri agresați, în direct la RealitateaPlus.

Reamintim că opt agenţi de la Secţia 16 Poliţie din Capitală au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tortură, fiind acuzaţi că au bătut în luna septembrie anul trecut doi tineri în zona Eroii Revoluţiei. Un alt poliţist este cercetat în libertate sub control judiciar pentru complicitate la tortură.

VEZI ȘI: Cum au torturat cei 9 polițiști din București două persoane care le-au reproșat că nu poartă mască. Detalii din dosar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel