Bucureşteni torturaţi de poliţişti. Dumitru Coarnă: Nu admit aşa ceva, nu trebuie să existe. Trebuie să plătească
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Dumitru Coarnă
Foto: Facebook Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă, deputat PSD şi fost preşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a transmis un mesaj ferm în legătură cu cazul bărbaţilor torturaţi de mai mulţi agenţi de poliţie. 

"Cine greşeşte trebuie să plătească. Aşa ceva nu se face. Uitaţi-vă unde se ajunge de la o discuţie în contradictoriu, la lipsire de libertate şi tortură. Eu nu admit aşa ceva, în primul rând ca om. Asta putea să se întâmple oricăruia dintre noi. Nu contează nici de la ce a pornit, cine ce cui a reproşat. Un poliţist profesionist, care ştie să respecte cetăţeanul şi legea nu ajungea în situaţia asta infracţională, fără dubii. Lucrez în sistem din 1987, am fost pus în situaţii complicate de multe ori şi am rezolvat prin comunicare şi empatie.

Tipul ăsta de comportament nu trebuie să existe în Poliţie, pentru că Poliţia este în sprijinul cetăţeanului şi nu împotriva lui", a declarat Dumitru Coarnă pentru DC NEWS. 

Amintim că doi bărbaţi din Bucureşti susţin că în luna septembrie 2020 au fost bătuţi şi torturaţi de mai mulţi agenţi de poliţie cărora le-au reproşat că nu poartă mască de protecţie. Opt dintre agenți au fost reținuți. Împotriva unuia dintre ei, s-a dispus măsura controlului judiciar. 

VEZI ŞI Bucureșteni, torturați de polițiști. Lucian Bode: Este INADMISIBIL să ai un astfel de comportament tu, care îmbraci uniforma de polițist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel