BRUIAJ în timpul interviului LIVE cu Viorica Dăncilă, la DCNewsTV. Rețeaua a căzut în jumătate din Casa Presei
Autor: D.C. | Publicat pe: 13 apr, 13:35
WhatsApp
Viorica Dăncilă, la DCNews
Mai multe minute, dialogul analistului politic Bogdan Chirieac cu președintele partidului NOI, Viorica Dăncilă, nu s-a putut auzi. 

Un bruiaj inexplicabil pe toate lavalierele din studio a generat în fâșâit care a crescut în volum în timpul interviului LIVE cu Viorica Dăncilă, transmis pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

Se pare că rețeaua a căzut în jumătate din Casa Presei, după cum a anunțat ulterior analistul politic Bogdan Chirieac. Și totuși, în trecut, rețeaua a mai picat, alimentarea cu energie electrică la fel, tocmai în momente importante: interviuri cu invitați care aveau ceva de spus și chiar - coincidență - în ziua de alegeri. 

Dar prin bruiaj redacția DCNews nu a mai trecut niciodată de când transmite nu unul, ci mai multe interviuri LIVE pe zi. ”Nu vă iubește Securitatea” i-a spus Bogdan Chirieac liderului NOI, Viorica Dăncilă, care a remarcat același lucru. 

Din fericire, problema a fost remediată după o scurtă pauză, redacția având mereu alternative la situații de blocaj - sau, mai nou, bruiaj- și interviul a putut continua: 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro