BRUIAJ în timpul interviului LIVE cu Viorica Dăncilă, la DCNewsTV. Rețeaua a căzut în jumătate din Casa Presei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Viorica Dăncilă, la DCNews
Viorica Dăncilă, la DCNews
Mai multe minute, dialogul analistului politic Bogdan Chirieac cu președintele partidului NOI, Viorica Dăncilă, nu s-a putut auzi. 

Un bruiaj inexplicabil pe toate lavalierele din studio a generat în fâșâit care a crescut în volum în timpul interviului LIVE cu Viorica Dăncilă, transmis pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

Se pare că rețeaua a căzut în jumătate din Casa Presei, după cum a anunțat ulterior analistul politic Bogdan Chirieac. Și totuși, în trecut, rețeaua a mai picat, alimentarea cu energie electrică la fel, tocmai în momente importante: interviuri cu invitați care aveau ceva de spus și chiar - coincidență - în ziua de alegeri. 

Dar prin bruiaj redacția DCNews nu a mai trecut niciodată de când transmite nu unul, ci mai multe interviuri LIVE pe zi. ”Nu vă iubește Securitatea” i-a spus Bogdan Chirieac liderului NOI, Viorica Dăncilă, care a remarcat același lucru. 

Din fericire, problema a fost remediată după o scurtă pauză, redacția având mereu alternative la situații de blocaj - sau, mai nou, bruiaj- și interviul a putut continua: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel