Brendan Rodgers a semnat un nou contract cu Leicester City, până în 2025
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nord-irlandezul vrea să se dedice echipei care se află pe locul secund în Premier League.

Brendan Rodgers a semnat un nou contract cu Leicester City, care va dura 5 ani și jumătate, până în 2025, conform Daily Mail.

Nord-irlandezul a făcut o treabă foarte bună de când s-a mutat pe King Power Stadium de la Celtic FC, în februarie, fiind momentan pe locul secund în Premier League. Noul contract îi va asigura lui Rodgers și o mărire de salariu substanțială.

Antrenorul de 46 de ani a fost sub inspecția lui Arsenal din momentul în care Unai Emery a fost concediat, însă s-a făcut înțeles că va rămâne cu „vulpile", în ciuda prezenței unei clauze de reziliere de 16,5 milioane euro.

Rodgers vrea să facă treabă cu echipa

Leicester City speră acum că dedicarea lui Rodgers față de club îi va ajuta și pe ceilalți membri ai echipei, care pot pleca pe bani mulți, precum James Maddison sau Ben Chilwell.

„Sunt foarte fericit, nu am nevoie să caut altceva", a spus Rodgers la începutul săptămânii. „Cred că logica ți-ar spune – și știu că există bârfe și speculații – de ce aș vrea să plec pe la Leicester City în acest moment?", a încheiat antrenorul vulpilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel