Data publicării:

Brazilianul Dani Alves şi-a îndeplinit "visul din copilărie" semnând cu Sao Paulo

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Fundaşul lateral Dani Alves, căpitanul selecţionatei de fotbal a Braziliei, şi-a îndeplinit "un vis din copilărie" odată cu semnarea contractului cu clubul Sao Paulo FC, a mărturisit jucătorul în vârstă de 36 de ani la prezentarea sa pe stadionul Morumbi, marţi, în faţa a 40.000 de spectatori, informează AFP.

La revenirea sa în Brazilia, fanii celui mai titrat jucător din istoria fotbalului, i-au rezervat o primire incredibilă, cu fumigene, dansuri şi cântece.

"Nu pot să spun decât că ei (Sao Paulo) au luat nu doar un jucător, ci şi un suporter, un om care i-a admirat pe Rai, Diego Lugano, Kaka, Luis Fabiano...", a explicat cel care a fost desemnat cel mai bun jucător de la Copa America.

"Eu vin cu experienţa mea, cu munca, cu performanţele mele pentru ca Sao Paulo să poată aspira la lucruri bune, la titluri. De aceea am luat decizia de a reveni, de a răspunde acestei provocări. Ştiu că este un club care are nevoie de trofee şi că nu poate supravieţui mult timp fără titluri", a asigurat Dani Alves, care va purta tricoul cu nr. 10, cel al idolului său Rai, un alt fost jucător de la Paris Saint-Germain.

Dani Alves a semnat un contract valabil până în 2022 cu Sao Paulo FC. Jucătorul brazilian era liber de contract după despărţirea de campioana Franţei, Paris Saint-Germain, în luna iunie.

Fundaşul şi-a anunţat personal plecarea de la clubul francez, unde a jucat în ultimele două sezoane alături de prietenul şi compatriotul său Neymar.

La 36 de ani, fundaşul brazilian continuă să evolueze la un nivel ridicat, fiind desemnat recent cel mai bun jucător de la Copa America, turneu găzduit în luna iulie de ţara sa şi la care a ridicat în premieră trofeul în calitate de căpitan al Selecao.

Acesta a fost al 40-lea titlu cucerit în cursul carierei sale de Dani Alves.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel