BRAVO, AI STIL! Celebrities, eliminare pe 15 februarie 2020. Tensiuni uriașe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sâmbătă seară, o nouă ediție incendiară „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Update: Gina Chirilă s-a retras din competiţie. Ea a spus că a luat această decizie la recomandarea medicului ei.

Update: Bia i-a făcut o veritabilă declaraţie lui Botezatu. "B-ul vine de la Bia şi Bote", a spus Bia, răspunzând întrebării Ilincăi Vandici. 

Update: Andreea Tonciu a răbufnit după ce Calina ar fi spus că este favorizată. 

"Pe mine m-a deranjat. Nu mă aşteptam tocmai de la tine să spui asta! Sunt dezamăgită de persoanele care se dau prietene şi te fac pe la spate. Nu am ce să discut cu Calina, e un copil fără minte şi eu sunt mai înaintată în vârstă. Dar mi-a plăcut de ea, fiind taur. M-a dezamăgit foarte tare", a spus Andreea. 

"Am înţeles, dar suntem aici să ne spunem anumite păreri când gândim ceva. Crede-mă că de fiecare dată m-am abţinut să comentez la tine când nu mi-a plăcut ceva!", a replicat Calina. 

Update: Ilinca Vandici a anunţat că tema emisiunii din această seară este 'femme fatale', pentru că este luna dragostei. 

Ediție din 15 februarie 2020 a emisiunii „Bravo ai stil Celebrities” de la Kanal D se anunță a fi marcată de tensiune, pentru că o nouă concurentă va părăsi competiția. În acest context, amintim că Maria Ilioiu a fost prima eliminată din concurs. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii" nu i-a convins pe cei trei jurați.

Noul sezon al emisiunii a început la Kanal D pe 22 ianuarie, iar în această seară va avea loc o nouă Gală. Cu alte cuvinte, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.

Cele opt concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel