Bravo, ai stil! All Stars. Silvia, cu ochii învinețiți. Nevoită să poarte o mască
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Silvia, cu fața umflată
Silvia, cu fața umflată
Bravo, ai stil! All Stars. Silvia a venit cu fața învinețită și umflată la filmări. Motivul este unul surprinzător.

Silvia a întârziat din nou la filmări. A apărut cu ochii învinețiți în cabina de machiaj. Concurenta a mărturisit că a apelat la proceduri estetice de corecție a pleoapelor și de aceea are fața umflată.

Am o problemă personală. Mi-am pus puțin în pleoape. Sper ca până în gală să îmi treacă. Eu am fost foarte serioasă în viața mea, am fost un copil foarte cuminte din toate punctele de vedere și mi se pare că eu acum am început să îmi retrăiesc adolescența și vreau să experimentez niște chestii., a spus Silvia în cadrul ediției din 7 iunie. 

Întotdeauna voi fi la fel si niciodată principiile mele nu vor fi întoarse pe dos cu 100€ sau cu 1000€ ca în alte cazuri. Nu voi fi niciodată o întruchipare bălţată a neruşinării vesele, a ignoranţei arogante sau a improvizaţiei ci voi fi aceeași Silvia, fie că port o mască de iepuraș ca astăzi, fie că port o coroană din flori ca ieri sau o coroana de învingătoare ca mâine!, este mesajul adăugat de Silvia la o postare pe pagina oficială de Facebook Bravo, ai stil! All Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel