„Bravo, ai stil”, 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
BRAVO, AI STIL
BRAVO, AI STIL
„Bravo, ai stil” continuă luni seară cu o nouă ediție și un nou jurat.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. În ediția de luni a emisiunii „Bravo, ai stil!", difuzată la Kanal D, Christina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, se alătură juraților în această săptămână.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. Un scandal monstru se iscă între Alexandra și Bianca, reproșurile necontenind să apară. Alexandra neagă vehement toate acuzațiile care i se aduc.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. După ce își exprimă punctul de vedere în fața juraților, Alexandra este aplaudată de aceștia, Christina Ich aducându-i complimente care o copleșesc pe concurentă. „Doamne, Alexandra! Ești adorabilă!", spune Christina Ich.

BRAVO, AI STIL, 7 ianuarie 2019. Întregul moment îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil!”.

UPDATE: Ținuta Biancăi nu a fost apreciată de jurați. Singura căreia i-a plăcut a fost Raluca Bădulescu, care i-a dat și o steluță. „Eu nu aș merge mai departe dacă aș fi iubitul tău. Adică te-aș lăsa cu pătură pe tine și cam atât. Ți-aș spune că sunt obosit, mâine trebuie să mă duc la birou neapărat. Nici nu știu ce să spun, că nu vreau să fiu rea. Data trecută mi-au spus oamenii de acasă că sunt arogantă, nu sunt arogantă. Întotdeauna am urât stilul asta Kardashian cu pantaloni de trening și body ăla de lenjerie, nu îl suport. Adică e ceva care mă încurcă. Geaca aia nu îmi place. Nu îmi place look-ul tău de astăzi”, i-a spus Christina Ich.

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

VEZI ȘI: Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel