Brăila: Utilaje proprii de deszăpezire în 37 de primării, din totalul de 43 ale judeţului
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Din cele 43 de primării existente la nivelul judeţului Brăila, 37 au utilaje proprii de deszăpezire funcţionale, în timp ce celelalte şase, care nu deţin asemenea autospeciale, au încheiat sau sunt în curs de încheiere a contractelor de prestări servicii de deszăpezire, potrivit unei informări făcute publice marţi de Prefectura Brăila.

În ceea ce priveşte minimum necesar de materiale antiderapante, 32 de primării şi-au constituit deja un stoc, iar opt sunt în curs de aprovizionare, scrie Agerpres.

Necesarul de combustibil pentru sezonul de iarnă este asigurat de 24 de primării, în vreme ce 13 sunt în curs de achiziţionare.

Potrivit informaţiilor furnizate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe drumurile naţionale din judeţul Brăila, vor fi montate, până pe 1 decembrie, 27.058 metri de panouri parazăpezi şi se va acţiona cu 4 maşini multifuncţionale de tip unimog, 5 încărcător frontal, 2 autofreze de zăpadă, un buldoexcavator şi 21 de autobasculante cu lamă şi răspânditor de materiale antiderapante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel