Urmărește emisiunea live
Brăila: Peste 30 de companii participă la Târgul Naţional de Agricultură
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Peste 30 de companii participă la Târgul Naţional de Agricultură - ediţia a 23-a, care se va organiza săptămâna aceasta la Brăila, judeţ recunoscut pentru potenţialul său agricol, aici aflându-se cea mai mare exploataţie din Europa, Insula Mare a Brăilei.

Potrivit reprezentanţilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, organizatorul evenimentului, târgul reuneşte producători şi comercianţi de maşini şi utilaje agricole, de seminţe, de echipamente pentru energii regenerabile, horticultori, specialişti ai staţiunilor de cercetare agricolă, profesori din facultăţi de profil, meşteri populari, precum şi reprezentanţi ai băncilor şi societăţilor de asigurări.

Intitulat AgriCultura, târgul se desfăşoară în perioada 26-29 septembrie şi se adresează producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de maşini şi utilaje agricole, de substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, de sisteme de irigaţii, producători de seminţe, horticultori, energii regenerabile, producători de vinuri şi de servicii bancare.

La eveniment vor fi prezenţi şi dealeri auto din Brăila, care vor prezenta o gamă largă de modele de maşini de teren şi autoturisme.

Pe parcursul celor patru zile vor fi organizate seminarii, prezentări şi workshopuri în parteneriat cu Direcţia Comercială din cadrul Ambasadei SUA în România, instituţii de învăţământ superior şi firme din domeniul agricol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel