Brad Pitt și-a angajat prietenul pentru a-i găti masa de Crăciun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Brad Pitt se dovedește un cap a fi un cap de familie responsabil, deoarece a hotărât ca masa de Crăciun să-i fie preparată de un prieten și, totodată, un bucătar cu o faimă internațională în arta gătitului, la fel de mare ca și prestigiul cinematografic al soțului Angeline Jolie.

Actorul american, votat printre cei mai sexy bărbați din lume, va petrece Crăciunul din acest an împreună cu numeroasa sa familie, la reşedinţa pe care Brad Pitt împreună cu logodnica sa Angelina Jolie, a închiriat-o în Surrey. Doar că masa de Crăciun va fi una la fel de importantă și grozavă ca și cel o va pregăti. Asta doar pentru că actorul de la Hollywood și-a angajat prietenul să-i gătească de Crăciun, nimeni altul decât Jamie Oliver.

Deși Jamie Oliver a încercat de multe ori să-l înveţe să gătească, Brad nu a reușit să ajungă la măiestria gătitului a profesorului său, fapt care l-a demoralizat și l-a convins să renunțe la idee de a deveni și un bun bucătar.

Din câte se pare, prietenia actorului american cu bucătarul britanic este mai veche, din vremea cănd Bradd mai forma un cuplu cu Jennifer Aniston, însă acest lucru nu a deranjat-o pe Angelina Jolie să-l simpatizeze foarte mult pe Jamie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel