Data publicării:

Box , Britanicul Anthony Joshua a făcut ''schimbări drastice'' în vederea revanşei cu Andy Ruiz

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Pugilistul britanic Anthony Joshua a afirmat că a făcut schimbări drastice şi a promis să fie mult mai inteligent în revanşa cu americanul Andy Ruiz, care l-a deposedat, spre surprinderea generală, de titlurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea în luna iunie, informează AFP.

Cei doi boxeri se vor afla din nou faţă în faţă pe data de 7 decembrie la Diriyah, un mic orăşel din Arabia Saudită, într-o atmosferă inedită, departe de tumultul de la Madison Square Garden din New York unde Joshua a fost înfrânt de outsider-ul Ruiz, prin oprirea meciului de către arbitru după şapte runde.

"Acel scenariu nu se va repeta. Voi fi mult mai inteligent. Să fiu trimis la podea a fost un lucru bun", a asigurat Joshua.

"Nu voi spune că veţi vedea un nou Joshua - ştiu că ce făceam înainte funcţiona bine -, în schimb voi modifica anumite lucruri şi totul va fi perfect", a adăugat el.

Chiar dacă nu a făcut multe modificări în stilul său de a boxa, britanicul în vârstă de 29 de ani, campion olimpic în 2012 la Londra, a afirmat în schimb că a operat schimbări drastice în viaţa sa şi în modul în care şi-o trăia.

"M-am axat pe familia mea, pe apropiaţii mei, ceea ce este important. Trebuie să înţeleg că este necesar să devin un sportiv de înalt nivel. Boxul a fost mereu partea uşoară pentru mine. Partea mai grea a fost în viaţa mea", a explicat Joshua, referindu-se la "distracţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel