Boștinaru - Vîlceanu, scandal la Antena 3. ”Cel mai JEGOS politicianism pe care l-am văzut. Manieră ABJECTĂ!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Boștinaru - Vîlceanu
Boștinaru - Vîlceanu
Liberalul Dan Vîlceanu și social-democratul Victor Boștinaru s-au contrat puternic la Antena 3, pe tema pedofililor care au ieșit din închisoare în baza recursului compensatoriu. 

Dan Vîlceanu acuză că PSD a eliberat din pușcărie 87 pedofili și 762 de violatori. Victor Boștinaru a intervenit: ”Dl Vîlceanu, sunteți jalnic dacă politizați aceste tragedii. Nu faceți așa. E sufletul și memoria acestor copilași”. 

Dan Vîlceanu i-a replicat: ”La sufletul și memoria acestor copilași v-ați gândit când i-ați eliberat pe pedofili și pe violatori?”. 

Iată, în continuare, schimburile de replici: 

Victor Boștinaru: A făcut-o președintele vostru de ajuns. Nu mai jucați pe cadavrele astea

Dan Vîlceanu: Sunteți jalnic dvs. când spuneți asta. Ați eliberat 87 de pedofili din pușcării și veniți să ne spuneți că sunt animale? 1207 persoane pe care i-ați eliberat sunt înapoi în pușcărie. 

(...) 

Victor Boștinaru: Dacă vreți să câștigați alegeri așa sunteți chiar... 

Dan Vîlceanu: Eu nu vreau să câștig alegeri așa, dar când veniți să spuneți că pedofilii sunt niște animale după ce înainte i-ați eliberat din pușcării, credeți-mă, chiar sunteți jalnic. Nu pot să accept în prezența mea să faceți lucrul ăsta. 

Victor Boștinaru: Meritați disprețul românilor dacă susțineți asemenea teze și vă comportați așa. 

(...) 

Dan Vîlceanu: Credeți că o știre că au fost eliberați pedofili din pușcărie și violatori rămâne în România? Nu, știe toată Europa. Ei - pedofilii-  vin în România pentru că știu că sunt tolerate asemenea fapte. 

Victor Boștinaru: Vedeți cât sunteți de lamentabil cu politicianismul ăsta ordinar? 

În continuare, Boștinaru i-a cerut lui Vîlceanu: ”Nu mai faceți politică pe cadavrele acestor oameni”. Social-democratuul l-a taxat dur pe liberal, pe care l-a acuzat că nu are compasiune și respect față de tragedia care s-a întâmplat în Gura Șuții. 

”Vă auziți ce spuneți, i-am eliberat eu sau dvs? Ce vorbiți aici?” a întrebat Vîlceanu. 

”E cel mai jegos și mai ordinar politicianism pe care l-am văzut. Răstălmăciți și interpretați într-o manieră absolut abjectă” i-a spus Boștinaru lui Vîlceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel