Borcea, din nou la închisoare. Cum a reacționat: "Copiii mei, copiii mei!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cristian Borcea s-a întors din nou la închisoare, în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Acesta a primit cinci ani de închisoare cu executare. Vestea l-a șocat.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat "Copiii mei, copiii mei!". N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat "copiii mei, copiii mei!". (...) A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali", a povestit unul dintre apropiații lui Cristi Borcea, pentru libertatea.ro.

Cristian Borcea a fost încarcerat, în aceastî dimineaţă, la Penitenciarul Bucureşti-Rahova. Fostul finanţator al clubului Dinamo a primit o condamnare definitivă la cinci ani închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Vezi și: Zina Dumitrescu, de urgență la spital: Facem tot ce e posibil

Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel