Borbely: Până la alegeri împreună cu PDL, după, nu oricum sau cu oricine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
borb
borb

Laszlo Borbely, ministrul Mediului, a declarat că, în ciuda discuţiilor care au avut loc până acum, UDMR este o formaţiune politică loială coaliţiei şi va rezista alături de PDL până la alegeri.

"Probabil vor mai fi discuţii în cadrul coaliţiei, e normal, dar eu zic că vom rezista până la alegeri. Noi nu suntem trădători. Noi dacă suntem într-o coaliţie, suntem loiali, ne spunem foarte clar punctul de vedere", a declarat ministrul Mediului.

La întrebarea dacă după alegeri vede UDMR-ul într-o coaliţie alături de USL, ministrul Borbely a răspuns evaziv: "Se spune că în politică niciodată să nu spui nu. Asta nu înseamnă că te duci cu oricine sau în orice condiţii".

Academicianul Răzvan Theodorescu a comentat declaraţia de loialitate a ministrului UDMR: "A folosit o sintagmă perfectă. Borbely e un om foarte precis. Până la alegeri. UDMR are această tactică de a anunţa când nu se ştie exact cine va câştiga că va merge cu câştigătorul. Ei au această corectitudine: noi vom fi cu câştigătorul şi aşa au făcut de fiecare dată şi au căzut în picioare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel