Bonusul de 100 de puncte, folosit la ”Te cunosc de undeva!” Schimbare totală în clasament
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
În premieră la „Te cunosc de undeva!”, bonusul de 100 de puncte va fi acordat în cea de-a treia gală a transforming show-ului.

Seară încărcată de emoţie sâmbătă, de la 20:00, la „Te cunosc de undeva!”. Pentru prima oară în istoria show-ului, unul dintre juraţi va folosi bonusul de 100 de puncte pe care cel de-al 18-lea sezon al transforming show-ului l-a pus la bătaie, iar clasamentul va suferi o schimbare drastică. Ce jurat a decis că este momentul să îşi folosească avantajul şi, mai ales, cine este cuplul către care a mers bonusul de 100 de puncte, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Rând pe rând, Beyonce, RUN DMC & Aerosmith, Amanda Lear, Liviu Vasilică şi grupul Teleormanul, Luis Fonsi, Demi Lovato, Spitalul de Urgenţă, Hélène Ségara & Joe Dassin şi Eminem & Rihanna vor face spectacol pe scena Te cunosc de undeva!, interpretaţi de cei 16 concurenţi #NăscuţiPentruSpectacol. La final însă, cele 8 cupluri de vedete vor trăi pe propria lor piele emoţiile răsturnării clasamentului, atunci când juraţii vor anunţa că vor acorda pentru prima oară bonusul de 100 de puncte.

„Nimeni nu poate fi sigur pe el, indiferent de punctajul pe care îl are! Avem un sezon în care se anunţă un finish umăr la umăr, ca la cursele de atletism!”, a mărturisit Alina Puşcaş, completând: „Hai să nu le mai dăm bătăi de inimă concurenţilor noştri şi să vedem cum se va schimba clasamentul final!”.

Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și...

Doina Teodoru, despre Cătălin Scărlătescu: Am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut pe loc. Eu căutam o relație serioasă

Ediția Chefi la cuțite de aseară a fost cu siguranță una pe care Chef Cătălin Scărlătescu nu o va uita. Simpaticul jurat s-a aflat în centrul unor momente unice în istoria show-ului culinar: după nouă sezoane în care a avut statutul de burlac al juriului, în ediția 10 a sezonului 10 Cătălin Scărlătescu a primit vizita partenerei sale de viață, actrița Doina Teodoru, o vizită care l-a surprins total prin modul în care s-a desfășurat, juratul așteptându-și, initial, iubita în culisele show-ului.

Spre surprinderea lui, Doina Teodoru nu doar că participat la audițiile pe nevăzute cu un preparat special, dar a și pregătit un roast savuros pentru el. 

Astfel, Doina Teodoru și-a condimentat încă de la început vizita cu o farfurie creativă, atent gândită, dar despre care știa că are șanse să nu-i placă iubitului ei: a pregătit 7 gustări din 7 țări, unele dintre acestea fiind destinații vizitate în vacanțe alături de Chef Scărlătescu. ”Știu că lui nu-i plac fonfleurile”, a comentat Doina cu umor, așteptând cu emoție să-i vadă reacția în fața farfuriei. 

”Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a declarat Doina Teodoru. 

”Într-adevăr, am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a mai spus ea, înainte de a păși în platoul jurizării, acolo unde a urmat și roastul său surprinzător de acid la adresa lui Scărlătescu, momentul Doinei fiind pe deplin savurat și de ceilalți doi jurați, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

”Te-ai făcut băiat de casă! Nu credeam că o să se întâmple asta vreodată”, a comentat Chef Bontea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel