Boloni: Steaua trebuie retrogradată, iar noi, steliștii, ne vom bucura
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boloni steaua dece
boloni steaua dece

Fost jucător al Stelei și fost selecționer, Ladislau Boloni susține că Steaua trebuie să plătească dacă a fost comisă o de ilegalitate în urma cazului ”Valiza”, iar fanii n-ar trebui să deplângă o astfel de situație pentru că, deși abătuți, ”e mai important să fim curați”.

”Eu n-aş fi şocat dacă Steaua ar fi exclusă din Europa. Dacă s-a făcut ceva ilegal în numele cuiva, trebuie să plătească! Se face dreptate! Eu aşa cred! În sinea noastră, a steliştilor, trebuie să ne bucurăm! Lucrurile devin clare. Şi un răspuns negativ e un răspuns. Vom fi abătuţi, mai dârji, dar e mai important să fim curaţi. Se poate întîmpla foarte uşor ca Steaua să fie retrogradată în Liga a II-a. La cum stau lucrurile, aşa trebuie să fie. Echipa o să-şi revină cu mai mult spirit”, a declarat Boloni la sport.ro, citat de cotidianul Adevărul.

 Ladislau Bolini a revenit în România după un sezon petrecut în Qatar, la Al-Khor. Săptămâna trecută tehnicianul în vârstă de 60 de ani și-a anunțat intenția de a-l înlocui pe Mircea Sandu la șefia Federației Române de Fotbal.

Loți Boloni a fost mijlocaș al Stelei în cea mai glorioasă perioadă a echipei din Ghencea, 1986.

Eu n-aş fi şocat dacă Steaua ar fi exclusă din Europa. Dacă s-a făcut ceva ilegal în numele cuiva, trebuie să plătească! Se face dreptate! Eu aşa cred! În sinea noastră, a steliştilor, trebuie să ne bucurăm! Lucrurile devin clare. Şi un răspuns negativ e un răspuns. Vom fi abătuţi, mai dârji, dar e mai important să fim curaţi. Se poate întîmpla foarte uşor ca Steaua să fie retrogradată în Liga a II-a. La cum stau lucrurile, aşa trebuie să fie. Echipa o să-şi revină cu mai mult spirit Citeste mai mult: adev.ro/mnzfog

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel