Boiko Borisov, în carantină! O membră a delegaţiei bulgare prezentă la summitul UE are Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Boiko Borisov a fost testat de două ori pentru noul coronavirus, dar rezultatele au fost negative, în contextul în care o membră a delegaţiei bulgare care a participat la summitul UE a fost diagnosticată.

Boiko Borisov, în vârstă de 61 de ani, este în carantină după ce directorul Biroului său politic a fost depistat joi cu noul coronavirus.

A fost în echipa care a participat la reuniunea Consiliului European desfăşurată la Bruxelles, în perioada 17-21 iulie. Primul test al acesteia a fost „pozitiv în mod suspect", iar al doilea a fost negativ, a anunţat Academia Militară din Bulgaria.

Boiko Borisov şi ceilalţi membri ai delegaţiei au avut rezultate negative.

Echipa Bulgariei a fost testată înainte de a merge la summitul UE. Autorităţile bulgare cred că testele dau uneori rezultate false.

„Ţinând cont de summitul UE şi de contactele de acolo, Borisov şi Zheleva vor fi testaţi din nou zilele următoare", a precizat Academia Militară din Bulgaria.

Vineri, Guvernul de la Sofia a anunţat că alţi doi membri ai administraţiei guvernamentale au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel