Urmărește emisiunea live
Bogdan și Hannelore, moment critic: Îl întrebăm și pe Andi? Vâlcan: Prima dată când mi se întâmplă așa ceva - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Hannelor și Bogdan au ajuns la finalul testului lor pe insulă. Față în față, la ultimul Bonfire, trec prin momente și stări critice, chiar și pentru prezentatorul emisiunii. Radu Vâlcan este exasperat de situație, mărturisind că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva.

Duminică, Hannelore şi Bogdan se vor reîntâlni, după trei săptămâni în care fiecare şi-a petrecut timpul separat, alături de ispite. Acum este şi momentul în care concurenta va trebui să dea explicaţii pentru aproprierea de Andy, dar și pentru momentele în care a încercat să nege totul și s-a încurcat în minciuni, aruncând cu noroi în bărbatul care i-a fost alături: "Să înţeleg că relaţia noastră ia sfârşit aici, nu va mai fi nimic?".

Radu Vâlcan se va afla şi el într-o situaţie neobişnuită. Deşi Bonfire-ul dintre cei doi începe noaptea, pe întuneric, în clipul de prezentare pare să fi trecut ore bune, afară luminându-se, timp în care Hannelore este din ce în ce mai confuză.

"Şi acum mai eşti confuză? Este pentru prima dată, de când prezint emisiunea asta, când mi se întâmplă aşa ceva. Doamne!", mărturiseşte prezentatorul, epuizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel