Bogdan Chirieac spune cine "l-a supărat", de fapt, pe tatăl lui Vlad Pascu: "Justiția nu cred că îi va supăra"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Chirieac a comentat acuzațiile lansate de Mihai Pascu la adresa presei.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat faptul că Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a urcat drogat la volan și a ucis doi adolescenți în stațiunea 2 Mai, a acuzat presa că "i-a distrus" pe cei din familiile victimelor prin faptul că a mediatizat acest caz.

VEZI ȘI: Tatăl Robertei, după ce Mihai Pascu a spus că "e un tabu" să vorbească "de copiii ăia": Nu îi mai poate apăra nimeni, din păcate

"Singura care l-a supărat până acum și care l-a supărat cu totul este presa. Eu am încredere că la Mangalia, unde limitele de pedeapsă s-au coborât de la 15 - 25 de ani de închisoare, la 3 - 10 ani în decizia onoratei instanțe, justiția nu îl va supăra pe excelența sa, domnul Vlad Pascu, sau pe tatăl domniei sale. Singurii care i-au supărat au fost cei din presă, justiția nu cred că îi va supăra, că de la 3 la 10 ani poți să iei și cu suspendare, că legea aia că dacă ești drogat la volan sigur faci pușcărie s-a dat după ce a avut loc evenimentul", a declarat Bogdan Chirieac în direct la Antena 3 CNN.

Detalii despre tragedia de la 2 Mai

Reamintim că, în luna august 2023, Vlad Pascu, a intrat cu mașina după într-un grup de tineri la 2 Mai, după ce a urcat la volan deși era drogat și băut. În urma accidentului, o fată și un băiat au murit. Cazul a stârnit revoltă în toată țara, asta pentru că șoferul a fugit atunci de la locul faptei, fiind prins abia câteva ore mai târziu. Tot presa a descoperit ulterior o serie de nereguli și greșeli făcute de polițiști în acest caz.

Recent, Judecătoria Mangalia a decis astăzi că Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, o infracțiune care prevede pedepse de la 3 la 10 ani de închisoare, asta deși familiile victimelor au solicitat încadrarea faptei la omor calificat, infracțiune pentru care pedeapsa este detenția pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani. Precizăm că și Miruna Pascu, mama tânărului, este acuzată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său, Vlad Pascu, iar Mihai Pascu, tatăl tânărului care a urcat drogat la volan, este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel