Bogdan Chirieac: Poliţiştii intră în grevă 4 ore şi îi roagă pe contravenienţi şi infractori să stea cuminţi. Mai e ceva de spus?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Poliţiştii se gândesc să intre şi ei în grevă, după profesori. Anunţul a venit de la Cosmin Andreica, preşedintele sindicatului Europol. Felul în care vor protesta aceştia şi ce se va întâmpla cu infractorii în acea perioadă este, însă, tragi-comic. 

"Dreptul la grevă a fost câştigat prin exercitarea acestui drept. La începuturi, cineva a încălcat legea pentru a obţine acest drept. Noi, însă, am găsit o portiţă pentru a face asta. Anume vom organiza o zi pentru o campanie de donare de sânge în care să implicăm mii de poliţişti, care nu vor fi prezenţi la serviciu în acea zi. Ceea ce înseamnă că îi vom ruga pe contravenienţi să nu încalce legea în acea zi. Pe lângă donarea de sânge, pentru care primeşti o zi liberă plătită, mai avem varianta absenţei pe un interval de 4-5 ore din timpul muncii, astfel încât să nu fie sancţionaţi disciplinari. Vom încerca să mobilizăm cât mai mulţi poliţişti pentru a trage un semnal de alarmă", a declarat Cosmin Andreica, preşedintele sindicatului Europol. 

Bogdan Chirieac atrage atenţia asupra unei părţi din declaraţia lui Cosmin Andreica, despre care spune că este un banc. 

"A venit nota de plată a dezmăţului bugetar început în 2019. Dar, dle Bistriceanu, tocmai s-a produs un banc cu poliţişti, antologic. Se duce pe Reuters, pe Associated Press, pe China nouă, pe ce vreţi dvs. Poliţiştii intră în grevă 4 ore şi îi roagă pe contravenienţi şi infractori să stea cuminţi. Cum vi se pare bancul ăsta? Dom'le, câtă vreme poliţia roagă frumos infractorii, să nu mai fure, să nu mai omoare, că ei intră în grevă... Ce mai poţi să spui după o astfel de gândire? Mai e ceva de spus? Nu mai e nimic, fiecare să se apere cum poate, că Poliţia Română îi roagă pe infractori să nu mai facă. Aţi văzut vreo urmă de ironie la dânsul?", a explicat analistul politic la România TV. 


Concluzie dură: E haos în România


"E haos în România. Singurii care au ţinut ţara asta au fost întreprinzătorii români, care au dus România pe locul 2 la dezvoltare economică. Dar nu e nimic, guvernul face tot ce e posibil ca să le dea în cap, şi le dă în cap. Câciu a reuşit două lovituri de baros, una în august 2022, una în ianuarie 2023, şi cu voia lui Dumnezeu poate PSD mai dă o lovitură de baros acum, tot printr-o majorare de impozite", a concluzionat Bogdan Chirieac.

CITEŞTE ŞI Grevă profesori 2023. Ana Măiță: Voi pleca în concediu orice ar fi. Putem da examen la anul, nu am o problemă să țin copilul un an pe tușă. Și încurajez toți părinții să facă la fel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel