Bodog și Vijulie, CEARTĂ în direct. "IMBECILITATE fără margini! Iar vorbiți PROSTII! / UMOR NEGRU"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Senatorul și fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, și Violeta Vijulie, membru PNL, și-au schimbat replici dure în direct, pe tema deciziei Curții Constituționale.

Florian Bodog și Violeta Vijulie s-au certat în direct la B1 TV pe tema decizie Curții Constituționale și a modului în care Guvernul Orban îndeamnă populația să nu respecte regulile Curții. 

Florian Bodog: Guvernul României pune în fiecare zi în pericol sănătatea publică prin faptul că refuză să testeze în masă și prin faptul că refuză să identifice în timp focarele și populația infectată. Pe de altă parte, este responsabilitatea exclusivă a Guvernului Orban și al PNL pentru întârzierea redactării și promovării proiectului decis privind carantinarea / izolarea bolnavilor. Să nu uităm faptul că deciziile luate de Guvern au fost de tip stalinist, de tip filo-rus, și nu decizii europene.

Violeta Vijulie: Deci nu cred așa ceva! Dați-mi voie să râd!

Florian Bodog: Doamnă, eu nu v-am întrerupt pe dumneavoastră, vă rog frumos să vă potoliți! 

Violeta Vijulie: În această situație tragică, dați-mi voie să râd că un pesedist ne face pe noi, Guvernul liberal, staliniști. 

"Iar vorbiți prostii!"

Florian Bodog: Guvernul României a acționat încă de la început, prin premierul Orban, împotriva statului de drept, prin atacarea Curții Constituționale și îndemnul ca populația să nu respecte decizia Curții...este o imbecilitate fără margini, datorită faptului că, deciziile Curții, doamnă, nu se adresează populației României, deciziile Curții de adresează autorităților române care trebuie să le respecte. Nu populația trebuie să respecte deciziile Curții. Dacă nu știți ce vorbiți, nu veniți în emisiuni și nu induceți în eroare. 

Violeta Vijulie: Replica este că domnul Bodog face niște glume absolut proaste, deci nu...nu numai umor negru ci umor de cea mai joacă calitate. Dvs. pe de-o parte spuneți că nu facem testări și că nu e nevoie de stare de alertă...

Florian Bodog: Doamnă, dvs. iar vorbiți prostii! Eu nu am spus absolut nimic de starea de alertă! Ci am vorbit despre deciziile neconstituționale. 

Violeta Vijulie: Eu aș vrea ca moderatorul să vorbească și să vă spună să vă cereți scuze pentru că-mi vorbiți urât!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel