Bode: La Bistrița, se întâmplă la trei săptămâni după Onești! Poliția nu a luat nicio măsură!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Bode: Am trimis Corpul de control la Bistrița / Foto Pixabay
Bode: Am trimis Corpul de control la Bistrița / Foto Pixabay
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, luni, că a trimis Corpul de control al ministrului la Bistrița, după ce o femeie a depus petiții la Poliție că este amenințată, iar Poliția nu a luat măsuri.

Ministrul de Interne a declarat luni că, imediat după cazul crimelor de la Onești, a cerut ca toate petițiile depuse în ultimii doi ani să fie analizate.

„Am și luat imediat o măsură, și anume aceea de a face o analiză pe toate petițiile, care nu au caracter penal, dar care conțin elemente de amenințări cu violență, și am analizat la nivel național toate aceste petiții cu 24 de luni în urmă. Tocmai pentru a nu exista o astfel de situație și iată că, din păcate, cu toate acestea, am văzut cazul de la Bistrița”, a spus Lucian Bode.

Acesta a explicat că și în aceste caz femeia a depus petiții la Poliție, dar nu au fost luate măsuri.

„La Bistrița se întâmplă la trei săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către Poliție în care explica foarte clar că este amenințată și arată foarte clar ce i se întâmplă și Poliția nu a luat din păcate nicio măsură. În consecință, la Bistrița am hotărât să trimit corpul de control al ministrului”, a mai spus Bode.

În județul Bistrița-Năsăud, o tânără de 20 de ani a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit presei locale, femeia a spus că a fost amenințată de mai multe ori de soțul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel