Data publicării:

Boc s-a plimbat cu securitatea într-un mall din Beijing şi a mâncat cu beţişoare la "Raţa Pekineză"

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ
EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ

Premierul Emil Boc, aflat în China, şi-a organizat la finele săptămânii, la Beijing, un program mai lejer, în care a vizitat Palatul de Vară, Templul Cerului, Piaţa de Perle, s-a plimbat într-un mall în zone izolate de forţele de securitate şi a mâncat cu beţişoare la restaurantul "Raţa Pekineză".

Surse din cadrul delegaţiei oficiale a premierului au declarat că premierul, ajuns duminică la Beijing pentru întâlnirea cu omologul său chinez şi oameni de afaceri, a folosit întreaga zi pentru a vizita mai multe obiective turistice, precum Palatul de Vară, Templul Cerului şi Piaţa de Perle, scrie Mediafax.

"Premierul a vizitat şi un complex comercial, după ce a trebuit să opteze pentru un traseu cu 45 minute înainte, la solicitarea forţelor de securitate. Astfel, premierul s-a plimbat prin mall doar pe un traseu izolat de securitate, iar ceilalţi membri ai delegaţiei, miniştri şi consilieri, au putut intra la rândul lor în magazine doar despărţiţi şi la un anumit interval de timp", au relatat sursele citate.

Potrivit acestora, Boc şi-a petrecut seara cinând la restaurantul "Raţa Pekineză", unde s-a folosit de beţişoare pentru a gusta mâncăruri tradiţionale chinezeşti, şi a asistat la un spectacol la Ceainăria Laoshe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel