Boc: PDL va susţine finalizarea anchetelor lui Năstase şi Păsat. De Ridzi a uitat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Emil Boc
Emil Boc

Prim-ministrul Emil Boc a declarat după întâlnirea grupurilor PDL cu preşedintele , că justiţia nu trebuie oprită în cazul dosarelor de la Parlament, fie că este vorba de Adrian Năstase sau de Dan Păsat, arătând că PDL va susţine acest demers.

"În PDL am spus un lucru de la început: problemele de justiţie şi-i le rezolvă fiecare în parte în justiţie, cu probe şi respectând decizia justiţiei, oricare ar fi ea. De aceea, şi din perspectiva dosarelor care se află în Parlament, fie că este vorba de Adrian Năstase sau de Păsat, Parlamentul trebuie să aibă aceeaşi atitudine: justiţia nu trebuie oprită să-şi facă datoria, iar cursul anchetelor trebuie să meargă mai departe şi PDL va susţine acest demers în perioada următoare", a precizat Emil Boc.

Preşedintele PDL a afirmat că partidele din opoziţie încearcă prin diverse metode să influenţeze actul de justiţie."Dacă avem o problemă în justiţie ne-o rezolvăm individual fără a implica sub nicio formă partidul. Aceasta a fost, este şi va fi întotdeauna diferenţa între PDL şi PSD, PNL şi celelalte partide, care încearcă prin diverse căi şi modalităţi să influenţeze actul de justiţie”, a spus Boc

„Parlamentul, din nefericire, a fost în multe situaţii o barieră în calea justiţiei şi acum trebuie să-şi spună ultimul cuvânt", a conchis Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel