Boc, atac dur la Ponta: profită doar de măsurile luate de noi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul premier, Emil Boc, a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta. Acesta îl acuză că a uitat de promisiunile pe care le făcea în perioada cât se afla în Opoziţie, iar acum profită de măsurile de stabilitate luate de guvernele anterioare pentru a-şi face imagine. Boc critică poziţia lui Ponta faţă de reducerea TVA şi îl acuză că a avut un discurs demagogic în perioada de Opoziţie.

"Eu pot observa un singur lucru: acest guvern nu face altceva decât să beneficieze de măsurile de stabilitate economică pe care noi le-am luat şi să spună că din 2013 face ceva. Astfel încât eu nu cred nimic din ce spune pentru că, până acum, tot ceea ce le-au promis oamenilor când erau în Opoziţie nu au făcut nimic. Amintiţi-vă cât de mult susţineau: scăderea TVA-ului, TVA redus la alimente, mărirea salariului minim, eliminarea contribuţiilor sociale sau diminuarea acestora. Toate aceste lucruri le-au spus, în mod demagogic, şi acum nu le fac. Deci, de ce i-aş crede că în 2013 vor face alte lucruri decât ceea ce au făcut până în momentul de faţă?", a declarat Boc.

"Măsurile noastre au fost acelea care au dat stabilitate României şi, din nefericire, Guvernul Ponta o afectează în fiecare zi, aşa cum se vede şi în raportul euro-leu, fiind fugărit în fiecare zi de acest guvern", a afirmat liderul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel