Blocați în zăpadă. Un bărbat şi câinele său, supraviețuire minune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un bărbat şi câinele său au supraviețuit miraculos după ce au stat cinci zile blocaţi în zăpadă.

Un bărbat şi câinele său, blocaţi în zăpadă în vehiculul lor în centrul statului Oregon (nord-vest), timp de cinci zile, au supravieţuit mâncând sos pentru taco, a informat poliţia americană, citată de BBC. Jeremy Taylor, în vârstă de 36 de ani, şi câinele său Ally au plecat să cumpere benzină duminică, 24 februarie, însă nu s-au mai întors, iar miercuri au fost daţi dispăruţi.

Bărbatul a fost descoperit vineri şi a povestit poliţiei că vehiculul său a rămas blocat în zăpadă. Potrivit acesteia, starea de sănătate a celor doi era bună, însă erau 'flămânzi'. Oferind noi detalii despre acest caz într-o postare în timpul weekendului, poliţia a precizat că Taylor le-a spus că a dormit peste noapte în vehiculul său duminică, însă în ziua următoare a căzut şi mai multă zăpadă. Bărbatul nu avea la el telefonul mobil. El şi Ally au încercat să plece, însă zăpada era prea mare, aşa că s-au întors la vehicul

'Jeremy s-a încălzit în următoarele patru zile pornind periodic maşina şi a folosit câteva pacheţele de sos pentru taco pe care le avea în vehicul drept mâncare', potrivit declaraţiei poliţiei. Într-o postare pe Facebook, Taylor a mulţumit salvatorilor săi şi a precizat 'că a fost norocos'. În ceea ce priveşte sosul pentru taco - se pare că el a mâncat trei pacheţele de 'Fire Sauce' de la lanţul de fast-food Taco Bell. Compania a precizat că este bucuroasă că Taylor şi Ally sunt bine şi că 'încearcă să intre în contact cu Jeremy pentru a-i aduce nişte tacos bine meritate'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel