Blaga, un președinte toxic. Ce deputat PDL a spus asta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vasile Blaga (2)
Vasile Blaga (2)

Unul dintre deputații PDL lansează un atac fără precedent la adresa președintelui formațiunii, Vasile Blaga. Acesta spune că o nouă alegere a lui Blaga în funcția de lider al democrat-liberalilor ar fi toxică pentru întregul partid.

„Exact ca fumul portocaliu despre care vorbea TRU, alegerea lui Vasile Blaga în funcția de președinte al PDL este toxică pentru întregul partid”, spune deputatul PDL de Vrancea, Florin Secară.

„L-am auzit zilele trecute pe Traian Răzvan Ungureanu făcând o comparație nefericită între alegerile din PDL și alegerile pentru Papă. <Vom ști că a câștigat Vasile Blaga când va ieși fum portocaliu>, a spus acesta. O vorbă veche românească spune că: <Gura păcătosului adevăr grăiește>. Trebuie să-l informez pe dl. Traian Răzvan Ungureanu că unul dintre puținele <fumuri> portocalii este dioxidul de azot, care este un gaz extrem de toxic”, arată democrat liberalul Florin Secară, potrivit unui comunicat de presă.

Secară despre Blaga: Nu mai ține în frâu partidul

„În acest context, nu pot decât să fiu total de acord cu domnul TRU. Exact ca fumul portocaliu despre care vorbea TRU, alegerea lui Vasile Blaga în funcția de președinte al PDL este toxică pentru întregul partid și pentru Dreapta românească. Nu știu dacă Traian Răzvan Ungureanu a chiulit de la lecțiile de chimie, dar a făcut o caracterizare perfectă a situației în care va ajunge PDL dacă Vasile Blaga va câștiga alegerile pentru șefia partidului de peste câteva zile”, susține deputatul PDL de Vrancea.
„Partidul a pierdut peste un million de voturi de la alegerile locale până în acest punct și se află în cădere liberă. Ne-am propus 30% pentru alegerile parlamentare și am reușit să ne situăm undeva la jumătate. Și potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, partidul a ajuns chiar la 14%. Cât de jos trebuie să ajungem, pentru că Vasile Blaga și actuala conducere a partidului să realizeze că nu fac niciun serviciu partidului? Chiar și PP-DD, un partid care nu are mai mult de un an de zile face mai multă opoziție la USL, decât PDL”, încheie Florin Secară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel