Blaga, probleme de memorie. Îl atacă pe Ponta, dar încurcă ”mincinoșii”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile blaga dece
vasile blaga dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat astăzi că premierul Victor Ponta este un ”mincinos cinic” atunci când afirmă că a propus organizarea alegerilor mai devreme de luna decembrie. Același Vasile Blaga declara în iunie că e ”profund nemulțumit că Ponta vrea organizarea alegerilor în octombrie”.

”Sigur că m-am supărat încă o dată astăzi pe acei încăpăţânaţi, absurzi, de care m-am rugat să facem alegerile în noiembrie şi nu au vrut. Au zis că mai cresc ei în sondaje până în 9 decembrie. Nici nu au crescut ei în sondaje şi uite ce păţim acum. M-am rugat de ei să facem la începutul lui noiembrie, dar cu cine să te înţelegi”, a spus Victor Ponta astăzi.

Declarația l-a iritat pe liderul PDL, care neagă vehement că Victor Ponta a cerut organizarea alegerilor mai devreme de luna decembrie. ”A afirmat (Victor Ponta -n.r.) că ar fi propus el organizarea alegerilor în noiembrie. E un mincinos cinic. Niciodată această problemă nu s-a pus. Să iasă în conferinţă de presă cu ministrul de Interne şi să arate care ar putea fi o altă dată a alegerilor”, a replicat dur Vasile Blaga astăzi.

În luna iunie, data organizării alegerilor legislative a fost un subiect aprig dezbătut. Atunci, Victor Ponta a cerut desfășurarea lor în octombrie, pentru ca mai apoi să se răzgândească și să aleagă luna noiembrie.

Atunci, el s-a lovit de un refuz din partea democrat-liberalilor, prin vocea președintelui lor, Vasile Blaga. ”Am constatat cu profundă nemulţumire că Guvernul Ponta doreşte alegeri în octombrie. (...) Consider că manevra pe care o încearcă Victor Ponta urmăreşte să aducă alegerile parlamentare mai aproape şi să împingă dezbaterea bugetului pentru 2013 după alegerile parlamentare din toamnă. Victor Ponta doreşte, de fapt, să evite dezbaterea bugetului înainte de alegeri pentru că în bugetul pe 2013 se află adevărul despre situaţia economică proastă creată de USL şi despre costurile măsurilor anunţate de USL pentru anul următor”, spunea în iunie Vasile Blaga.

Duminică, în ziua alegerilor electorale, Vasile Blaga, cel care în octombrie constata că premierul vrea organizarea alegerilor mai devreme de luna decembrie, acum se contrazice pe sine, lăsând suspendată o confuzie despre cine este adevăratul ”mincinos”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel