Blaga: Alegerile în PDL nu vor fi influenţate de declaraţia lui Băsescu privind susţinerea lui Boc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile blaga
vasile blaga

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marţi, că va câştiga preşedinţia partidului, iar rezultatul alegerilor nu va fi influenţat de declaraţiile şefului statului privind susţinerea actualului preşedinte al PDL, secretarul general al formaţiunii menţionând că episodul Băsescu-Roman se poate reedita.

Blaga a amintit, răspunzând unei întrebări, că şeful statului şi-a exprimat susţinerea pentru actualul preşedinte al PDL chiar înainte de începerea campaniei interne. Fostul ministru de Interne a precizat că şeful statului are tot dreptul să aibă o opţiune, dar votul de la Convenţie nu va fi influenţat, informează Mediafax.

"Nu va influenţa votul. (...) Eu voi câştiga preşedenţia partidului, repet încă o dată, voi câştiga preşedenţia partidului. Dacă spun că pierd, aş recunoaşte că pierd. Nu pierd", a declarat Vasile Blaga, la Râmnicu Vâlcea.

Întrebat dacă se poate reedita, legat de alegerile din PDL, momentul Petre Roman-Traian Băsescu, secretarul general al formaţiunii a răspuns scurt: "Se poate".

El a mai declarat, pe de altă parte, că spiritul "militantist" al PDL este "mult mai puternic" în opoziţie. Ulterior, la solicitarea presei, el şi-a explicat declaraţie: "Făceam o trimitere la militantismul colegilor noştri, şi într-adevăr spirtul era mult mai puternic, dar probabil nu numai la Partidul Democrat Liberal, la toate patidele, spiritul de luptă este mai combativ în opoziţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel