BLACK FRIDAY 2021 eMAG. Peste câteva zile începe nebunia reducerilor din noiembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
BLACK FRIDAY eMAG 2021
BLACK FRIDAY eMAG 2021
Urmează cele mai așteptate reduceri de pe eMAG: BLACK FRIDAY 2021! Prețurile cu preț scăzut vor apărea pe site de pe 12 noiembrie.

eMAG a anunțat că Black Friday 2021 va avea loc pe 12 noiembrie 2021

Black Friday la eMAG are loc în data de 12 noiembrie 2021, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri. Evenimentul se desfășoară pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace


Trebuie să te conectezi la ofertele de Black Friday, motiv pentru care trebuie să asiguri că ești abonat la newsletterul eMAG și vei fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă din cel mai așteptat eveniment de cumpărături.

Este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2021, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.

După plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare iți va fi comunicat înainte sa finalizezi comanda.

Din 2011, eMAG organizează BLACK FRIDAY

Conceptul Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce în ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele și reducerile au devenit tot mai atractive, ci și tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clienților: aplicația eMAG, plata rapidă prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita în rate fără dobândă sau prin eCREDIT. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, în fiecare an, cu puțin timp înainte de Black Friday, abonații la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit să le facă experiență de cumpărare și mai simplă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel