Bizar: Un cocoș a scăpat să fie gătit pentru că... face ouă
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
bizar
bizar

Un cocoș, cumpărat de un bărbat în urmă cu două săptămâni cu intenția de a fi gătit pentru o masă cu mai mulți invitați, a fost cruțat după ce proprietarul a descoperit că admirabila sa galinacee face ouă.

Ramhet Rawat din Dharkuiyyan, localitate situată în districtul Barabanki din Uttar Pradesh, a povestit că a cumpărat un cocoș, pentru a-l găti, scrie dailyindianews.com.

Noul proprietar al cocoșului a pus pasărea sub un coș, cu intenția de a-l sacrifica în ziua următoare, pentru a-l prepara. Doar că în dimineața respectivă, bărbatul a găsit cocoşul aşezat pe un ou.

Proprietarul, ca de altfel și familia sa, înspăimântați de ceea ce au descoperit, i-au chemat și pe vecini pentru a le confirma dacă nu cumva este vorba despre o găină. Pentru că și vecinii au decis că pasărea de sub coș este un cocoș, galinaceea a scăpat de sacrificare.

Spre surprinderea tuturor, însă, la fiecare trei zile, cocoşul mai face câte un ou.

Vestea s-a răspândit rapid și numeroşi curioşi au luat cu asalt gospodăria stăpânului cocoşului pentru a vedea cu proprii ochi minunea. Unii chiar se închină la cocoș și oferă bani, ca ofrandă, considerând că pintenatul este un semn trimis de zei.

Un medic veterinar din regiune  a sugerat ca admirabila galinacee să fie predată unui institut de cercetări veterinare pentru ca specialiştii să-şi dea seama cum este posibil ca un cocoş să facă ouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel