Bizar: Botul unui avion, deformat în zbor. Un OZN ar putea fi cauza
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
avion_ozn
avion_ozn

Incident aviatic bizar, la o altitudine de peste 7.900 de metri. Un avion Boeing 757 al companiei aeriene Air China a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce, în urma unui zguduiri puternice, a suferit o deformație neobișnuită chiar în "botul" aeronavei. Există speculații că aeronava s-ar fi ciocnit de un OZN, scrie The Sun, potrivit ziare.com.

Avionul cu pasageri a suferit un impact cu un obiect neindetificat, deocamdată. În urma incidentului, pilotul aeronavei Boeing 757 a contactat imediat controlorii de zbor pentru a i se permite să aterizeze la cel mai apropiat aeroport.

La aterizare, s-a constatat că botul avionului a suferit avarii. Oficialii companiei aeriene au refuzat, până acum, să spună care a fost cauza producerii ciudatei deformații a botului aeronavei.

Experții consideră că avionul zbura la o altitudine mult prea mare ca să se poată ciocni cu un stol de păsări, însă, o explicație ar putea fi ciocnirea aeronavei cu o dronă.

Un fost investigator al fenomenului OZN, Nick Pope, a declarat că "orice ar fi lovit aeronava, noi avem dovezile de pe botul avionului. Analiza "nasului" deteriorat trebuie să arate urme microscopice a ceea ce a lovit avionul. Deci este un mister care poate fi rezolvat".

Singura întrebare care va rămâne este dacă va fi dezvăluit adevărul în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel