Bielorusa Viktoria Azarenka, în lacrimi pe terenul de tenis: M-am săturat de toate astea
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video Houbba Tennis
Captură video Houbba Tennis
Viktoria Azarenka, numărul 15 WTA, a început să plângă pe terenul de tenis în timpul meciului pe care l-a pierdut în faţa Elenei Rybakina, la Indian Wells. 

Sportiva din Belarus a izbucnit în lacrimi după ce a comis o dublă greşeală la 2-2 în setul al doilea, când avea avantaj. Cu mâinile la ochi şi cu capul plecat, Azarenka a început să plângă, iar arbitrul principal a coborât din scaunul său pentru a vedea ce se întâmplă.

"Aveţi nevoie de ajutor?", a întrebat-o arbitrul pe jucătoarea din Belarus.

"Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău. Chiar îmi pare foarte rău. Pur și simplu m-am săturat de toate astea", au fost primele cuvinte pe care Victoria Azarenka i le-a spus arbitrului de scaun, conform Digisport.ro.

Nu e prima care începe să plângă 

Naomi Osaka a plâns pe teren la meciul pierdut în fața rusoaicei Veronika Kudermetova (24 de ani, 21 WTA), scor 0-4, 0-6, în turul al doilea de la Indian Wells, după ce un fan a insultat-o. 

Nadal a reacţionat imediat, însă nu a dat un mesaj de susţinere. 

"Răspunsul ușor de dat este că mă simt groaznic pentru ce s-a întâmplat și că nu ar trebui să aibă loc niciodată astfel de lucruri. Dar, în realitate, se mai întâmplă, știi? Îmi pare foarte rău pentru ea.

Dar, în opinia mea, avem o viață grozavă. Suntem niște oameni foarte norocoși care au parte de lucruri minunate datorită faptului că suntem tenismeni profesioniști. Facem bani.

Chiar dacă e teribil să aud, trebuie să fim pregătiți pentru așa ceva. Trebuie să opunem rezistență în fața unor astfel de probleme care pot apărea când ești expus publicului.

În același timp, chiar dacă ne place când lumea ne susține, trebuie să acceptăm și să mergem mai departe când se întâmplă invers.

Înțeleg că, probabil, Naomi a suferit mult și probabil are probleme mentale. Singurul lucru pe care i-l doresc este să își revină după asta. Dar, în viață, nu e nimic perfect. Trebuie să fim pregătiți pentru adversități", a explicat Nadal.

Andy Murray, părere similară 

"Îmi pare rău pentru Naomi, episodul sigur a supărat-o mult, dar lucrurile astea mereu au făcut parte din sport. Așa că mă gândesc că trebuie să fii pregătit pentru ele într-o anumită măsură și să fii capabil să le tolerezi, pentru că se întâmplă des în toate sporturile", a ținut să explice și Murray, conform Give Me Sport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel