Biblioteca Alternativă se transformă în CLACA
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
CLACA
CLACA

Începând cu data de 26 aprilie, Biblioteca Alternativă se transformă în CLACA - un centru independent pentru activităţi comunitare, organizare politică, dezbatere și educaţie critică.

Autor: Mădălina Grasu

CLACA se adresează tuturor celor care vor să schimbe idei şi să lupte pentru propria poziţie în societate, propriile condiții de trai, muncă, îngrijire sau educație, cât și persoanelor și grupurilor deja active politic.

Biblioteca Alternativă deține peste 1000 de cărți, reviste și publicații independente de împrumutat din domenii ca: mișcări sociale, istorie, feminism, sociologie-antropologie, filosofie, anarhism, artă, beletristică, etc. 

Biblioteca Alternativa va funcţiona în continuare în cadrul CLACA pentru împrumut de cărţi, reviste, fanzine, studii. Așadar, vineri, 26 aprilie, de la ora 18:00, sunteți invitați la deschiderea noului centru, unde veți face cunoștință cu atelierele CLACA.

Sediul actual al Bibliotecii Alternative se află pe Strada Gh. Mandrea nr. 4 (zona Piața Muncii, în spate la “Million Dollar”).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel